Tuesday, September 04, 2007

On se perkele. Kun ukko täyttää 40 vuotta....

...niin täytyy lähteä Kansalaisopistoon kaappikellontekokurssille. Katsastus -elokuvan viisautta noudattaen tuli ilmoittauduttua huonekaluverhouskurssille. Kyseessä ei ole vanhan sukukalleusnojatuolin verhoilu vaan Gran Coupen kattoverhoilun ja -konsolin elvytys. Aika heikossa hapessa aihioit ovat mutta näitä ei saa uusina mistään ja sen verta on kuperuutta ja koveruutta että metritavarastakaan ei näitä paffeja väännetä.



Ja aihioina on värikoodin mukaiset matchingnumbers paffit joista paatunein merkkifanaatikko maksais E-bayssa ziljoona dollaria!




Kurssi etenee maanantaisin kolmen tunnin jaksoissa koko syksyn ajan. Mielenkiintoisen homman tekee mukavaksi se että samalla saan seurata kun Mika ja Henna vääntää Buickiin käärmeennahka -sisustan http://buick1959.blogspot.com/

Pikku edistymistä. Pahvien paikkaus on vienyt syksyn ensimmäiset tunnit mutta pikku hiljaa alkaa tulla valmista. Kangas tuli ameriikan ihmemaasta ja näyttäis olevan ihan orkkistyyppistä - tosin aika aneemisen oloista ainakin rullassa ollessaan.




Ensimmäinen lirpuke on valmis. Mallailin iltasella väriä muihin sisustan osiin ja näyttäis siltä että joudun värjäämään kankaan VHT:n kangasvärillä. Häätyy miettiä.

No comments: