Saturday, November 22, 2008

Back in business

No niin, nyt ei haittaa enää työt harrastuksia. Työprojekti valmis ja Outokumpu kiittää vielä lomautuksilla ihan lähenevän Joulun kunniaksi...Talliaikaa siis luvassa yllin kyllin, mutta pesetavirta ehtyy pahaan = projektin kannalta kalliiseen aikaan.

Vantaalta kuului kuitenkin viikolla mukavia eli 489 cid motin kaikki koneistukset ovat valmiit ja alakerta menee käsittääkseni kasaan tänä viikonloppuna. Itse maalailin kerholla vielä loppuja pikkuhiluja koneeseen ja naamioin MSD yms.HIPO osia enemmän PPRCudan tyylin sopivaksi.

Kuvassa MSD Blaster 2 ja MSD Blaster 2.


Tämmönenhän puolan pitäis olla. Kuka kirjailis mulle nuo valkeat tekstit...??



Kotitallissa viimeistelin käsijarrun asennuksen ja kasasin konehuoneeseen lisää kamaa.


Tuli innostuttua tilaamaan Hooverilta kaikenlaista autenttista höpöreproa eli osanumeroilla varustettuja letkusarjoja, "Clamp" -klemmareita jne. Tajuttoman hintaisia, mutta aaahhhhh niin mukavan näköisiä että ihan naurattaa.



Huomenna vois nostaa vielä rattiputken paikoilleen, niin pirssi alkaa tosissaan olemaan rullaava peli. Jarruputkien asennukset pitäisi myös saada loppuun. Helpommin sanottu kuin tehty, koska orkkisjarruille ostamani jarruputkisarja vaatii muutoksia ja tuli valittua putkien materiaaliksi aikoinaan rosteri, johon kovuudesta johtuen uusien päiden tekeminen vaatii hivenen paremmat vehkeet kuin 9.90 euron kamat Bilhelvatasta.

No comments: