Tuesday, March 31, 2009

Buickia ja PPR:ää

22.3.2009

Viikonloppu meni kahden varsin erilaisen pirssin kanssa.

Lauantain olin apukäsinä kun Dr Pera alkoi niputtamaan BP-55:sta. Aika palkitsevaa kiinnitellä vastamaalattuun 1950 -luvun autoon uudelleen kromattuja osia...

Sunnuntaina Tomppa kävi taas Jokisuun kehitysalueella ja nyt myös apparin ovessa hilavitkuttimet paikoillaan. Jospa vaikka ens viikonloppuna sais lopun sisustan kasaan.

29.3.2009

Sama kaiku oli askelten eli lördagina MSC:llä Dr Peran Buickia ja söndagina kotona coupe-Valianttia. Napsin konehuoneeseen pari uutta sähkösarjaa kiinni, jotka olivatkin kerrankin ameriikan ihmemaan tuotteiksi laadukkaan oloisia ja puhtaita pulttaa kiinni osia. Teki mieli panna HOT ROD -lehden asentajia matkiakseni päälle puhdas, valkoinen kauluspaita.

Sisustaan sain kasattu kiinni apparin puolelle kaikki verhoilut, turvavyöt ja oven kynnyslistan. Kuskin puolen käytän vieä kerran atomeina sattuneesta syystä. Sitten sisustasta ei puuttuiskaan enää kuin takapenkin nakkaaminen sisään ja apparin bucketin pulttaaminen kiinni. Rattia ei tietty ole, mutta lukkopihdit on ennenkin ajaneet saman asian.

31.03.2009

Kasailin tiistain ratoksi lisää sisustaa. Veivejä ja vimpaimia puuttuu vielä, mutta pääosin alkais olla valmista.

Ken tästä ovesta käy niin joutuu bordelliin...














Takapenkillä on Nipalle ja tulevalle miniälle vyöt.













PPR -nappulat

No comments: