Saturday, March 15, 2008

Valkoista namia


Jaahas, mitäs hommaa se tämä sitten on? Lasin päällä valkoista jauhetta ja vieressä rullattu kakskymppinen????

No joo, tarkoitus olis pullautaa takalasi paikoilleen. Tuo glaassi oli vaan aika törkeässä kunnossa kun ameriikan bobit ja vissiin joku kotimainenkin omistaja oli koittanut tukkia vesivuotoja ruostuneen katon reunan kautta kaikilla mahdollisilla liimoilla mitä tästä universumista saa. Laskin tossa että puhdistelin liimoja about neljä tuntia.

Lasihan on tietty aikojen kuluessa saanut muutenkiin siipeensä eli hain paikallisesta lasiliikkeestä tommosta hienojen naarmujen hiontaan tarkoitettua pulveria. Tuota, vettä + epäkeskoon 3M -tyyny ja toinen neljä tuntia hiontaan.


En mie tuosta naarmutonta saanut mutta niin pahoja ojia ei jäänyt, että kärpäset niihin kompastuis. Lasi ei rikkoitunut.....

....ja sain jopa date codet säilytettyä ja hyvin esiin eli ei tuo homma ihan hukkaan mennyt.


Glaassi olis siis kahdeksan työtunnin jälkeen asennusvalmis. Tulis perkele Suomeenkin tuo Overhaulin niin pääsis zäkällä mukaan ja olis viikon päästä huippuentisöity coupe-Valiantti valmiina.

Jatkuu toivottavasti pääsiäisenä kun saan kattoverhouksen/konsolin ja ikkunan asennusta varten talliin avuksi toiset vuokrakädet.

No comments: