Saturday, January 30, 2010

Pakkasen panema

Perkele, pakkaset vaan jatkuu ja kevät lähestyy. Ei auttanut kuin käydä ostamassa lisälämmitin talliin, että ukko viittii tehdä hommia. No, tänään näyttikin sitten mittari lopetellessa +21 eli tarkeni ihan OK.

Kävin koneen sähköjen kimppuun. Muokkasin uuden johtosarjan omaan koneeseen sopivaksi. Helppo homma, mutta vituttaa kun näissä käpykylissä on niin mahtavat tarjonnat aina kaiken suhteen. Esimerkiksi sähköjohtoa saa ihan mustana ja punaisena..."Oisko sinistä" kysymykseen nauretaan balttiralla päin naamaa. Onneks Reksalla oli purettuja 740 Volvon sarjoja, joissa oli mukana niinkin eksoottista väriä kuin sinistä. Vedin myös uudet johdot Demonin automaattiryypylle eli ens talven paukkupakkasissa kylmäkäynnistykset on taattu!

Jos vaikka huomenna sovittelis sarjan konehuoneeseen. Toin yöksi orkkis etuvastuksen likoamaan sisälle kloriittiin, että siitä sais vähän säädyllisemmän näköisen. Kaivelin muuten posliinin kätköistä itse etuvastuksen pois ja tinasin tilalle "hyppyjohdon". Näin MSD:n vaatima homma tuli täytettyä, mutta orkkistyyli säilyi silti tuliseinässä.

Jatkuu huomenna.

Niinpä jatkui. Homma tuli hoidettua loppuun ja nyt periaatteessa kaikkien konehuoneenkin sähköjen PITÄIS olla siinä kunnossa, ettei tarvi kuin napsia liittimet hiluihin paikoilleen. Salvun hälvettyä tutkitaan lisää...

Seuraavaksi pitää viimeistä kaasuvaijeri/kickdown -hässäkkä ja ruveta jarrujen ilmaukseen sekä maskin kasaukseen. Maskin takaa pitäis vaan ensin maalailla punaiset pystykiinnikkeet mustalla, kun ne näytti pistävän niin pahasti silmään mustan maskin takaa. Myös pari lisämittaria pitäis sovitella kojelautaan ja rattikin pitäis kehitellä jostakin.

No comments: