Sunday, February 28, 2010

28.02.2010

Pakkaset hellitti, mutta nyt meneekin sitten aika lumitöissä...

No, talliinkin ehdin kuitenkin viikonloppuna. Laittelin koneeseen vielä bensalinjan ja sain linjattua sekä laturin että ohjaustehostajan pumpun. Tossakin oli hommoo taas yllättävästi...syynä tietty alumiininen aftermarket vesipumpun jalka ja SFI dampperi. Sen siitä saa kun poikkeaa pussihousulinjasta!!! Hommat on kuitenkin nyt kunnossa ja pikku maalipaikkailua lukuunottamatta motti olis vihdoinkin nostovalmis omalle paikalleen.

Mottiin liittyen ostin pari pikkuista ATM -lisämittaria valvomaan vedenlämpöä ja öljynpainetta. En löytänyt niille oikein mieleistä paikkaa, mutta lopulta päätin laittaa ne puuttuvan orkkisradion paikalle. Purin kojelautaa hippasen ja sain väännettyä pahvista mallin kiinnikelevylle. Täytyy käydä leikkauttamassa vesileikkurilla varsinainen kiinnityslevy ja katsoa josko päällystän sen mattamustalla kontaktilla tai maalaan Black Wrinkle -sprayllä. Mankan joudun nyt laittamaan piiloon hanskalokeroon, mutta sinnehän moinen nykyaikainen teknohirvitys kuuluukin.

Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta tuli ilmoitukset, että auto olis hyväksytty heidän näyttelyihinsä. Helsinki jää varmuudella väliin, mutta Tamperetta ja Oulua pitänee harkita vakavahenkisesti.

Bärt

No comments: